Palvelut/ hinnat

Ve4cat tarjoaa asiakkailleen monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin hoitotoimenpiteisiin. Alla hinnastomme yleisimmille toimenpiteillemme. Voimme myös arvioida toimenpiteen hintaa puhelimitse.

Eläinlääkäripalvelut

Vet4cat klinikan palveluihin kuuluu rutiinitoimenpiteiden lisäksi mm. luu- ja nivelkirurgia, hampaiden hoidot, silmäsairaudet ja perus-silmäkirurgia, silmänpaineen- ja verenpaineenmittaukset, röntgen- ja ultraäänitutkimukset, viralliset lonkkakuvaukset, sydämen ja munuaisten ultraäänitutkimukset sekä kattavat laboratoriotutkimukset (klinikan omassa laboratoriossa tutkitaan myös mm. T4, fruktosamiini ja virtsanäytteet) ja laserhoidot.

Klinikkamme on varustetasoltaan laadukas ja nykyaikainen.

Eläinlääkäri - hinnat

Hinnasto yleisimmille toimenpiteillemme. Voimme myös arvioida toimenpiteen hintaa puhelimitse. Vastaanotollamme monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin hoitotoimenpiteisiin.

Peruskäynti < 15min 75€
Käynti 15-30min.95€
3-Rokotus (kissarutto-, calici- ja herpesvirusrokotteet) 50€
3-rokotus + rabies-rokotus60€
Kastraatio 98€
Sterilisaatio165€
Märkäkohtuleikkaus 390€
Korvien hoito rauhoituksessaalk. 220€
Hammaskiven poisto190€
Hammaskiven poisto + koko suun röntgen250€
Tiineysröntgen125€
Tiineysultra95€
Virtsakivien poisto virtsarakosta685€
Isotooppihoidot - kokonaishinta1790-1990€

Meillä voit maksaa pankki- ja luottokorteilla. Käytössämme on myös LähiTapiolan ja Pohjantähden suorakorvauspalvelu sekä Collectorin ja SAVin kautta hoidettava erämaksumahdollisuus. Ei käteismaksuja.